+45 2663 6889      Kontakt

Ny hjemmeside

Er du på udkig efter en ny og billig hjemmeside? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Hos SORT GRAFISK har vi skåret de fordyrende mellemled væk, så du får en fair pris på hjemmeside design. Hos SORT GRAFISK sætter vi en ære i langvarige kundeforhold. Vi går derfor altid til opgaven med fokus på dine ønsker og dine behov i kombination med vores erfaring for, hvad der fungerer mest optimalt. Derudover forsøger vi altid at levere et højt serviceniveau. Det betyder, at du hurtigt kan få fat i os, hvad enten du har spørgsmål eller konkrete opgaver, der skal løses.

Hvad kan vi tilbyde?
Hos SORT GRAFISK tilbyder vi både design og opbygning af hjemmesider samt support af eksisterende. Vi står for den tekniske programmering, der gør, at det virker i den virkelige verden. Vi tilbyder forskellige løsninger afhængt af, om du er ude efter en webshop eller en mere informationsbaseret website. Der findes i dag et hav af forskellige måder at opbygge en god hjemmeside på. Hos SORT GRAFISK har vi en mangeårige erfaring i bagagen, der gør at vi kan tilbyde optimale løsninger uanset behov. Kontakt os og lad os sammen se, hvad vi kan gøre for dig.

Responsive design
Hos SORT GRAFISK laver vi responsive web designs. Responsive web design bliver mere og mere vigtigt i takt med at mængden af trafik fra mobile enheder, så som tablets og smart phones, stiger og stiger. Google anser endda responsive designs for at være så vigtige, at de er begyndt at booste rangeringer af sider, der er mobilvenlige. Med andre ord: det at du har en mobilvenlig hjemmeside kan være med til at du lander i toppen af søgeresultatet. En mobilvenlig hjemmeside er desuden et must, hvis du vil beholde de besøgendes interesse.
Kontakt os og lad os sammen se, hvad vi kan gøre for dig

Reklame for din virksomhed
- giv os et kald på T: 26 63 68 89

Hvad er en Responsiv hjemmeside?
Men hvad betyder det egentlig, at en hjemmeside er responsiv eller mobilvenlig? Responsive web design betyder, at siden er designet, så den giver optimal fremvisning og en optimal interaktions oplevelse uanset hvilken platform siden vises på. Med responsive design tilpasses og skaleres designet automatisk til alle typer og størrelser skærme, systemer og browsere uanset om hjemmesiden bliver vist på en computer, tablet eller smartphone. Med responsive design skal du altså ikke længere spekulere på, om din hjemmeside bliver vist optimalt, når dine online gæster er på besøg. De enkelte siders design tilpasser og skalerer sig simpelthen automatisk den platform, de bliver besøgt fra. Det betyder, at det gøres nemt at læse og navigere rundt på siden med et minimum af zoomen ind og ud eller scrollen op og ned.
Det i sig selv er med til at holde de besøgende på din side. Hvis dit website er for besværligt at navigere rundt på fordi siden ikke er optimeret i forhold til visning på tablet eller mobil, så er forbrugeren væk med det samme igen. 

Kontakt os for nærmere information

 ​+45 2663 6889