Firmafrugt Viborg

Dit lokale firma med mere end 45 år erfaring. Vil du have trivsel og sundhed til dine medarbejdere på arbejdspladsen, kan vi tilbyde frugtkasser med årstidens friske frugter.

Læs mere

Hotel Havbadet

Hotel Havbadet præsentere
Oplevelser som sætter sig.

Velkommen til Billethavbadet – Dette er stedet hvor du køber billet til Events/ arrangementer afholdt af Hotel & Restaurant Havbadet, Vorupør.
Det være sig musik – standup – foredrag – vinaftner og meget mere.

Læs mere

HJ Have & Anlæg ApS

HJ Have & Anlæg ApS er et alsidigt anlægsgartnerfirma med en bred vifte af serviceydelser. Firmaet er etableret i 2004 af Poul Hummeluhr og Lars Rosendal Johansen og er hjemmehørende i Sundstrup ved Virksund, lige på grænsen mellem Viborg Kommune og Skive Kommune.

Læs mere

LISSY BOESEN DESIGN

Processen med at skabe en ny skulptur begynder med rolig fordybelse: en iagttagelse af dyrs adfærd, og en lang række skitser på papir og med ler.
En minimodel tager gradvist form og pudses i det uendelige for at opnå den afrundede enkelhed og rørevenlige flade, der kendetegner Lissys stil.

Læs mere

Litten Høyer Coaching.

- Værdiskabende, Nærværende og Målrettet coaching!

Læs mere

Nordbornholms Ferie- og Kursuscenter

Et alsidigt og familievenligt Feriecenter der er beliggende i Nordbornholms naturskønne omgivelser. Feriecenteret er centralt placeret imellem de idylliske byer Hasle, Vang og Allinge.

Læs mere

Nr. Rind

”På sin egen beskedne og charmerende måde er Nr. Rind noget helt særligt…”
Nr. Rind opstod i sin tid som en samling gårde, der for de flestes vedkommende var fæstegårde under Lynderupgård.

Læs mere

SAMSØ FOOD MAGAZ​INE

Denne smukke ø, med de fleste solskinstimer i Danmark, benævnet som hele landets spisekammer.

Øen og dens producenter af fødevarer, fortjener at blive fremhævet, tillige med andre danske producenter.

Læs mere

Skals Idrætscenter

Skals Idrætscenter har til formål at drive en idrætshal og en svømmehal i Skals.
Lokaliteterne er beregnet for byens og omegnens beboere og foreninger med kulturelle formål, samt til møder, stævner, koncerter, forestillinger, udstillinger og lignende. For svømmehallens vedkommende sigter man især efter at stimulere befolkningens interesse og mulighed for svømning.

Læs mere

Ulbjerg Smede & VVS ApS

Ulbjerg Smede og VVS ApS er en meget alsidig forretning, der laver alt det, der kan komme gennem porten, og det der ikke kan komme igennem, laves ude. Arbejdsopgaverne er fordelt på 80% VVS arbejde og 20% mindre stålkonstruktioner, landbrugsmaskiner, smedejern mm.

Læs mere

Sundstrup

Sundstrup, et velfungerende lokalsamfund ved Limfjorden og Hjarbæk Fjord.
Byen er et yndet sted for fastboende igennem mange generationer, tilflyttere og turister.

Læs mere

Dansk Timeshareejer Forening

Dansk Timeshareejer Forening
er en brancheorganisation, der optager danske- og danskrelaterede feriesteder. Feriestederne anerkender og respekterer foreningens vedtægter og etiske normer. Dansk Timeshareejer Forening hverken ejer, driver eller handler med timeshare-virksomheder. 

Læs mere

Ulbjerg Landsby

Ulbjerg ligger tæt på fjorden
områdets historie kan føres 3500 år tilbage i tiden. Fjorden, naturstierne langs denne og en rig fauna med bl.a. kobjælder er nogle af områdets særlige kvaliteter. I området findes også udflugtsmålene Ulbjerg Klint, der bl.a. benyttes af paraglidere, og Sundstrup Høje også kendt som ”Marens patter”.

Læs mere

Ulbjerg Musikfestival

Det bedste fra den lokale musikscene.

Støttekoncert til fordel for Ulbjerg Friluftsbad. 

Læs mere

Vestermarkens Forsamlingshus

Fest i sus og dus, vælg Vestermarkens forsamlingshus!

Læs mere

Din Fodplejer Viborg

Din Fodplejer ViborgLægeeksamineret fodplejer og Terapeutisk massør

Læs mere

Fridavej

Grundejerforeningen Fridavej
Gerrild Nordstrand

Læs mere

Skals Festudlejning

Vi har base i Skals Idrætscenters Cafeteria & Selskabslokaler, hvor du kan komme forbi og spise din aftensmad. Vi har også festlokaler, som du kan leje til netop dit arrangement. Ønsker du mad ud af huset, så klarer vi også dette og som noget helt specielt, tilbyder vi også Grill Royals helstegte pattegris + tilbehør. Vi kommer gerne ud til din fest og griller, men vi kan også tænde op i grillen her i Skals, hvis du ønsker at leje vores lokaler til din fest

Læs mere

HB Fisk

MED ALT GODT FRA HAVET
ALT I FERSK FISK OG RØGVARE

Læs mere

Kulturfabrikken

Fra madrasfabrik til Kulturfabrik Kommunens nye kultursted er åbnet. Den gamle Getama madrasfabrik omdannes til et nyt kultursted, som skal være et sted med skabende og udviklende aktiviteter for hele.

Læs mere

Ulbjerg IF

Ulbjerg IF blev stiftet i maj 1943 og har som lille landsbyklub gennemgået en rivende udvikling siden da. Man startede stort set med et hold, en bold og 2 mål, man havde ingen fast bane, forskellige marker rundt omkring blev brugt fra gang til gang.

Læs mere

SUB 88

Siden 70’erne har ​I 1988 blev tre foreninger Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF enige om, at indgå et samarbejde med deres ungdomsafdelinger og derudfra kommer navnet SUB 88. Formålet med samarbejdet var, og er stadigt, at kunne deltage med hold i ungdomsrækkerne, fra miniput til ynglinge, og endvidere at udvikle spillernes færdigheder inden for fodbold spillet.været meget populært og foretrukne rejsemål for lejrskoler.

Læs mere

WieseMotorcross

Jeg er stolt over at bo på Samsø, og vi møder mange positive crosskørere der spørger ind til vores bopæl når de ser at vi er fra Samsø. Samsø har et fantastisk sammenhold og når det virkelig gælder, står vi sammen. Jeg drømmer om at Samsø vil bakke op om mig og hjælpe mig på vej til mit mål.

Læs mere

Bjørks terapi og velvære

Hos Bjørks terapi og velvære finder du en behandler der er dedikeret til sit arbejde, at hjælpe dig med dine udfordringer.

Læs mere

Karin Schmidt

Når du bliver dit sande jeg bliver alting lettere. Når det føles som om alt falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det hele er ved at finde sin rette plads

Læs mere

Musikforeningen Klinten

Gennem årene har foreningen arrangeret forskellige arrangementer, herunder Familiefestval på Spejderklinten, Forårsjazz på havnen i Sundstrup, Temaaftener om John Mogensen og Kim Larsen, koncerter med McGuinness og Løverne samt Creedence Tribute. Desuden har foreningen arrangeret bustur til ”Sommersang i Mariehaven”.

Læs mere

Solbjerg

- lokalsamfundet ved den blå sø, de grønne skove og de fem sogne!

Læs mere