+45 2663 6889      Kontakt

Software til ​mad udbringning, take-away og bordreservation

Opret din Take-Away menu og lad dine kunder bestille deres mad. Opret dine restaurantlokaler, og saml reservationer online.

Accepter online take-away ordrer til alle dine menuer.
Begræns leveringsordrerne til bestemte postnumre, og luk restauranten på nogle dage af året.
Tillad forudbestillinger, eller begræns købet til dags dato.

Take-away menuer
Take-Away-menuerne er meget fleksible: Du kan tilbyde enkeltmåltider, måltider med variationer og give kunderne mulighed for at vælge yderligere påfyldninger eller bygge deres "egen pizza".

Tilføj og administrer dine tilbud
Tilbyd automatiserede rabatter gennem et smart system baseret på forskellige typer tilbud. Fremhæv dine aktive tilbud fra det medfølgende Sort Restaurants Take-Away tilbudsmodul.
Tilbud kan være tilgængelige på alle hverdage eller deaktiveret for bestemte dage.

Mad Egenskaber
Marker din mad med nogle attributter for at vise intuitive ikoner for at beskrive deres egenskaber, som Spicy, Vegetar, Indeholder nødder og så videre.

Modtag online reservationer til din restaurant på ethvert arbejdsskift
Tegn kortet over din restaurant gennem en nøjagtig side i administratorsektionen. Tjek status for dine værelser i realtid for at finde gratis borde på få sekunder.

Administrer dine restaurantlokaler
Opret alle lokaler på din restaurant for at være vært for borde til kunder. Værelser kan lukkes i bestemte timer eller dage, så du kun kan modtage online reservationer for bestemte værelser i nogle bestemte perioder af året (som "Garden" -området, der kun er tilgængeligt om foråret).

Administrer dine borde
Borde bruges til at tildele et sæde til en gæst. Du kan også slå forskellige borde sammen til et større for at modtage reservationer til større fester. Borde grafik og parametre kan nemt tilpasses fra administrationen af SortRestaurants.

Særlige dage
Tilsidesæt din standardkonfiguration for bestemte dage/perioder af året (f.eks. jul, 4. juli, alle søndage eller hele august) for at ændre arbejdsskift, menuer og indbetalingsbeløb.

Opret din restaurantmenu
Byg menuerne i din restaurant for at promovere din mad med billeder og beskrivelser. Hvis du kører et flersproget websted, kan du oversætte menuer, sektioner, produkter og variationer for alle de sprog, der er tilgængelige på dit websted.

Opret en sektion for hver type mad
Mad kan kategoriseres under sektioner (som appetitvækkere, desserter og så videre) og kan have variationer, så du ikke behøver at oprette flere varer til det samme produkt.

Vis den rigtige menu til den rigtige dag
Front-end viser kun de tilgængelige menuer for den valgte dato, så dine kunder vil se den mad, de finder til deres reservation.

Den perfekte løsning til enhver restaurant
Sort Restaurants er en udvidelse født til at opbygge et komplet reservationssystem til dit Joomla-websted. Designet til enhver form for restaurant, fra "Trattoria" til de stjernemarkerede. Struktureret i to hovedafsnit: Restaurant og Take-Away.

Din Take-Away-service uden gebyromkostninger
Lever din mad til kunderne i nærheden.
Modtag onlinebetalinger, eller godkend ordrerne manuelt.
Begræns dine ordrer for at undgå overbookinger.

Bordreservationssystemet
Opret din restaurantmenu.
Tegn kortet over din restaurant med værelser og borde.
Modtag online bordbestillinger.